Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για το ομολογιακό της Sunlight

Η δημόσια προσφορά που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ενθαρρυντικά και θα επιτευχθεί ο στόχος της έκδοσης.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, η δημόσια προσφορά για το 5ετές κοινό ομόλογο της «Συστήματα Sunlight”, μέσω του οποίου η εταιρεία επιδιώκει να συγκεντρώσει κεφάλαια έως 50 εκατ. ευρώ.

Οι ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω δημόσιας προσφοράς στο σύνολο του επενδυτικού κοινού, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χ.Α. Θα καταχωρηθούν στο ΣΑΤ και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου. Συνολικά θα εκδοθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Οργανωμένης Αγορά του Χ.Α. έως 50.000 κοινές ομολογίες, ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ και συνολικού ποσού έως 50.000.000 ευρώ.

Η δημόσια προσφορά που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ενθαρρυντικά και θα επιτευχθεί ο στόχος της έκδοσης. Το εύρος της απόδοσης των ομολογιών έχει οριστεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους μεταξύ 4,20% και 4,70%.

Η Sunlight, μέλος του Olympia Group, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων «παικτών» διεθνώς σε μπαταρίες βιομηχανικής χρήσης παγκοσμίως, υπ’ αριθμόν 2 σε μπαταρίες αμυντικής χρήσης προηγμένης τεχνολογίας παγκοσμίως και ο μεγαλύτερος διανομέας των καταναλωτικών μπαταριών TOSHIBΑ στον κόσμο. Στην παγκόσμια αγορά ή εταιρία κατέχει το 9% στις μπαταρίες έλξης. Πέρυσι κατέγραψε ρεκόρ παραγωγής με πωλήσεις 1,5 εκατομμυρίων προϊόντων (στοιχεία μπαταρίας), πωλήσεις 154 εκατ. ευρώ και πέρασε σε κερδοφορία.

Συντονιστές της δημόσιας προσφοράς είναι οι Alpha Bank, Eurobank και Euroxx Χρηματιστηριακή, ενώ σύμβουλος έκδοσης ορίστηκε η Euroxx Χρηματιστηριακή.

Σχόλια
Loading...