Πληροφορίες για αλλαγές στη διοίκηση της ΔΕΠΑ

Για αλλαγή στη διοίκηση της ΔΕΠΑ, και συγκεκριμένα για αποχώρηση των κ. Γ. Σπανούδη και Θ. Κιτσάκου από τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας αντίστοιχα, κάνουν λόγο οι ιστοσελίδες capital.gr και euro2day.gr.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται, νέος πρόεδρος ορίζεται ο Βελισσάριος Δότσης, ο οποίος ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Enterprise Greece, και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τοποθετείται ο Δημήτριος Τζώρτζης, πρώην γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

Την όλη διαδικασία, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, εποπτεύει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ έχει εμπλοκή λόγω του ότι η ΔΕΠΑ έχει περάσει στο Ταμείο.

Ο κ. Σπανούδης είχε αναλάβει πρόεδρος τον Απρίλιο του 2014 ενώ πριν τη ΔΕΠΑ είχε θητεία ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Shell.  Ο Θ. Κιτσάκος ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου τον Δεκέμβριο του 2015, έχοντας στο παρελθόν διατελέσει στέλεχος της BP ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More