Στο 35% η διείσδυση του φυσικού αερίου στην Αττική

Η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής φροντίζει ώστε τα πάντα να κυλούν ομαλά στην διανομή φυσικού αερίου, λέει στο CNN Greece o γενικός διευθυντής της ΕΔΑΑ κ. Δημήτρης Παπακώστας. Μιλώντας στο περιθώριο ων βραβείων Diamonds of the Greek Economy, ο κ. Παπακώστας είπε ότι, η ΕΔΑΑ φροντίζει ώστε να φτάσει το φυσικό αέριο σε όσο το δυνατό περισσότερους καταναλωτές στην Αττική και παράλληλα να μπορέσει να μειώσει την τελική τιμή.

Ο πρώτος στόχος της ΕΔΑΑ όπως λέει ο κ. Παπακώστας είναι να φροντίζει ώστε το δίκτυο να είναι απόλυτα ασφαλές ώστε και ο καταναλωτής να έχει εμπιστοσύνη στο φυσικό αέριο.

Αναφορικά με διείσδυση του φυσικού αερίου στη λιανική αγορά ο κ. Παπαπώστας είπε ότι αναφορικά με τα χιλιόμετρα δικτύου εντός της Αττικής έχει καλυφθεί το 55% περίπου. Όσων αφορά τους τελικούς χρήστες έχει καλυφθεί περίπου το 35%. Υπάρχουν αρκετά χιλιόμετρα δικτύου τα οποία αυτή τη στιγμή είναι ανεκμετάλλευτα, λέει ο κ. Παπακώστας και οι προσπάθειες της εταιρίες είναι να επεκταθεί σε και άλλες περιοχές.

Αναφορικά με το επενδυτικό πλάνο της ΕΔΑΑ ο κ. Παπακώστας είπε ότι είναι μικρό και η επέκταση θα γίνεται κατά 100 χιλιόμετρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Με την αλλαγή της ιδιοκτησίας της εταιρίας που έχει δρομολογηθεί θα διευρυνθεί και το επενδυτικό της πρόγραμμα.

 

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More